Fysiotherapie na operatie

Nadat u geopereerd bent begint het herstel pas. Waarschijnlijk heeft u nog veel vragen over wat u wel en wat u niet mag doen na de operatie. Door onze jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met de specialisten kunnen wij u optimaal van dienst zijn. In Post Operatief Centrum is alle kennis samengevoegd in een gespecialiseerd bedrijf voor fysiotherapie na een operatie.

De revalidatieperiode start bij ons direct na het ontslag uit het ziekenhuis of na verwijzing door uw specialist. Na de operatie of gipsperiode is het belangrijk om zo snel mogelijk de mobiliteit, kracht en stabiliteit op een verantwoorde manier te herwinnen. Wij begeleiden u hierin, en weten wat u wel/niet mag doen na de operatie dit door onze jarenlange ervaring en samenwerking met de specialisten.

Al onze therapeuten hebben ervaring in het behandelen van patiënten na een operatie.


Samen revalideren

Onze ervaring is dat men het erg prettig vindt om samen in een kleine groep te revalideren. Voordeel hiervan is dat u uw ervaringen kunt delen met lotgenoten en dat er ruim de tijd is om uw oefeningen te doen. Uw eerste bezoeken vinden altijd individueel bij de therapeut plaats en wij zullen altijd met u overleggen of u in een groepje verder wilt.

Een kleine tip voor uw eerste intake: schrijf al uw vragen op papier zodat u niets vergeet te vragen.