Fysiotherapie na een operatie aan je knie

Wordt u of bent u geopereerd aan uw knie? Bij MEDAP bent u aan het goede adres!

Revalideren na een knieoperatie is één van de speerpunten van onze praktijk en we hebben hier de nodige nascholing voor genoten en ervaring in gekregen. Dit geldt voor de patiënt die een knieprothese geplaatst heeft gekregen, maar ook voor de sporter die na een voorste kruisband reconstructie of een kraakbeen herstellende operatie uiteindelijk het veld weer op wil. Met onze kennis, maar ook door de ruime oefenzaal met een verscheidenheid aan apparatuur, kunt u optimaal revalideren.

We hebben een intensieve samenwerking met ziekenhuizen in de regio. Wij zien veel patiënten die geopereerd zijn in bijvoorbeeld het Elisabeth Twee Steden ziekenhuis Tilburg en Bergman Clinics Breda. De lijntjes met de artsen zijn kort en als wij tijdens uw proces bijzonderheden opmerken, dan zullen wij dit overleggen met uw arts. Zo verloopt uw revalidatie zo voorspoedig mogelijk en grijpen wij in waar nodig. Ook diagnostisch, dus om erachter te komen wat de oorzaak van uw knieklacht is, worden wij vaak door de arts ingeschakeld.

Heeft u binnenkort uw knieoperatie gepland? Neem dan met ons contact op. Wij kunnen u dan informeren wat u van uw revalidatie kan verwachten en welke aanpassingen u kunt doen voor de eerste fase na de operatie.
Bent u al geopereerd? Wacht dan zeker niet te lang. Het proces na een knieoperatie kan vaak al snel beginnen om u direct de goede weg op te helpen!

Wilt u meer informatie over uw specifieke operatie? Onder het kopje specialisaties vindt u informatie over onder andere voorste kruisband letsel en knie prothese operaties.