Partners


We onderhouden zeer nauwe banden met het ETZ. Met vooral de onderstaande afdelingen hebben we direct en intensief contact. Dit zorgt ervoor dat we de behandeling optimaal kunnen inrichten.

Orthopedie                         Neurologie

Neurochirurgie                  Heelkunde

Longafdeling                      Vaatpoli

KNO


Willem II

Aangezien wij objectief en betrouwbaar kunnen testen, onderhouden we intensief contact met de fysiotherapeut van Willem II, Gijs van de Bom. Alle selectiespelers van het eerste team worden door ons getest op kracht. Dat wordt gedaan op de BIODEX. Hierdoor is op 0,1% verschil aan te geven wat de maximalekracht, krachuithoudingsvermogen en snelkracht zijn. Tijdens de test meten we de verhoudingen van bovenbenen en hamstrings en kunnen we links en rechts met elkaar vergelijken. Daar mag maar 10% verschil tussen zitten om geen verhoogd blessure risico te lopen.


Er is een nieuwe competitie in het leven geroepen door FC Tilburg namelijk: het wandelvoetbal. Het is bedoeld voor de iets ouderen onder ons die nog een potje voetbal willen spelen, maar waar rennen en lichamelijk contact niet is toegestaan. Wij zorgen voor de blessurebehandelingen op die tijdstippen op het veld van Longa. Daarnaast verzorgen wij de eerste fysiotherapeutische behandeleingen van de hele club. Er is een inloopspreekuur bij Longa op Dinsdagavond van 20.00 - 21.00 uur.


Onze fysiotherapeut Kevin is verbonden aan het nationaal voetbalteam van Afghanistan. Hij reist elke interlandperiode met het team mee om de spelers tijdens trainingen en wedstrijden fit te houden en waar nodig te voorzien van fysiotherepeutische behandeling.


Als praktijk zijn we tegevoegd aan de revalidatie specialisten van FC kruisband. Op deze site vind je een verzameling van verhalen, video's, ervaringen & informatie over kruisband blessures.
Lees verhalen van topsporters over hun blessure, operatie, revalidatie, en rentree.

Vind een kniespecialist voor informatie, operatie of revalidatie. Deel je kennis, stel je vragen aan o.a. lotgenoten, fysiotherapeuten en orthopeden. Bekijk vkb video's en blijf via social media op de hoogte van het laatste nieuws.