Fitlight (Medische fitness)

 

Fitlight is medische fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint. Het persoonlijke trainingsschema waarmee u traint, wordt afgestemd op uw eigen mogelijkheden en niveau. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor een juiste houding, uitvoering van de oefeningen en goede opbouw.

Fitlight is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken. Ook kan medische fitness preventief een goede manier zijn om klachten te voorkomen. Ook na een revalidatieperiode kan het verstandig zijn om te blijven trainen, om bijvoorbeeld kracht en conditie verder te optimaliseren.


Fitlight is mogelijk op elke werkdag. U mag zo vaak komen als u wilt. De kosten zijn €35,00 per maand, dit is maandelijks opzegbaar en onafhankelijk van hoe vaak per week u traint.

Daarnaast is het, indien u hier recht op heeft, mogelijk om de kosten van Fitlight te voldoen d.m.v. de Meedoenregeling van Gemeente Tilburg, voor meer informatie zie: https://www.t-helpt.nl/meedoenregeling

Bent u nog niet bekend in onze praktijk, dan vindt er de eerste keer een intake en onderzoek plaats. U kunt contact met ons opnemen (telefonisch of via het contactformulier op deze website) zodat we de intake kunnen inplannen.